Site-ul www.legugugaga.ro este operat de SC LEGUGUGAGA KID SRL, cu sediul in Constanta, Str. Ecaterina Varga, Nr. 4, Etaj 2, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul CUI 41422932 J 13/2703/22.07.2019.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acesta) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document.

Administratorul site-ului legugugaga.ro isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra structurii si continutului acestui site, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Magazinul colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul clientului, pentru: confirmarea comenzilor, pentru a expedia produsele si a trimite facturile aferente, pentru rezolvarea eventualelor nelamuriri sau nemultumiri, pentru anularea comenzilor, in scop statistic cat si pentru trimiterea de newsletter (numai cu acordul prealabil al clientului). Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date, printr-o notificare la contact@legugugaga.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.legugugaga.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

LIVRARE

Magazinul www.legugugaga.ro livreaza oriunde in tara prin intermediul firmelor  de curierat partenere.
Daca optati pentru varianta de curierat rapid standard, termenul de livrare este de maximum 72 de ore. Atunci cand o comanda este plasata in zilele libere sau de sarbatori legale, comenzile vor fi livrate catre dumneavoastra in prima zi lucratoare.

Costurile de transport variaza in functie de zona de livrare si de greutatea produselor comandate.

Clientii nostri beneficiaza de tarifele preferentiale pe care le-am negociat cu partenerii nostri pentru serviciile de curierat.

Clientii vor fi informati daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.Legugugaga.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor afisate in magazinul online in orice moment fara notificare prealabila, inclusiv in cazul corectarii unor preturi eronat afisate. Preturile afisate contin TVA. COMANDA MINIMA ESTE DE 100 RON.

PLATA

La livrarea produselor

Comanda este achitata integral, in lei, in momentul livrarii, la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Comanda se va livra gratuit pentru comenziile de peste 180 lei.

CONDITII DE RETURNARE

Conform legii, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului”.

Beneficiarul are dreptul de a-si exprima in orice mod decizia de retragere din contract/returnare produse (telefonic, e-mail, formular contact, formular retur).

Clientii pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa.
Notificarea returnarii produselor trebuie facuta, completand formularul de retur din magazinul online sau la adresa de e-mail contact@legugugaga.ro , înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.