Despre noi

Povestea noastra incepe in luna septembrie a anului 2018,cand David, fiul nostru a venit pe lume. O data cu el, au venit responsabilitatile dar si provocarile. Una din provocarile cele mai interesante a fost sa-l facem sa zambeasca, pentru ca un bebe zambaret este un bebe fericit. Printre altele, ne-am dat seama ca, confortul lui si starea de bine se datora in mare parte hainutelor pe care le purta, intotdeauna de calitate, intotdeauna marimea potrivita.

In anul 2019, inspirati de bebelusul nostru, am decis sa deschidem magazinul online legugugaga.ro si ne-am propus sa ne indeplinim misiunea clara de a scuti viitorii parinti si nu numai, de stresul si timpul pierdut prin magazine pentru gasirea hainutelor adecvate pentru copiii lor.

Colaboram cu cei mai buni si experimentati producatori de hainute din Franta, Germania, Anglia si Olanda pentru a va oferi o gama variata de articole vestimentare, la cel mai bun raport calitate-pret.

Cireasa de pe tort este colectia noastra realizata sub brandul Legugugaga, realizata integral in Romania din materiale de cea mai buna calitate si cu un design mereu la moda.Prin seriozitate, promptitudine dar si multa voie buna ne dorim sa satisfacem cei mai haiosi si pretentiosi beneficiari, copilasii, iar in acest sens va oferim o experienta prietenoasa, simpla si eficienta de a cumpara hainute online de pe site-ul nostru.

Va multumim,

Echipa Legugugaga.ro

Tel/WhatsApp 0759 590 656

Contact@legugugaga.ro